Levertijd binnen 5 werkdagen
Kleine bestelhoeveelheid vanaf €350,-
Hoge marges
Flexibele betaalmethodes

Logistiek

Bestellen & Leveren: Bestelproces en Bezorging voor uw Gemak

Bij ons kunt u op elk gewenst moment van de dag een bestelling plaatsen. Zodra uw bestelling is geplaatst, houden we u op de hoogte van de bezorging.

Bezorging
We willen u erop attenderen dat er na de betalingsdag minimaal 5 werkdagen nodig zijn voordat uw bestelling wordt bezorgd. Zodra de betaling is ontvangen, zal onze logistieke partner, Palletways, telefonisch contact met u opnemen om samen een aflevermoment in te plannen. Houd uw telefoon dus goed in de gaten en wees voorbereid op een anoniem telefoonnummer. Zodra de zending is ingepland stuurt Palletways u ook een e-mail met de status van uw levering, inclusief een track&trace code. Met behulp van deze code kunt u de voortgang van uw bestelling eenvoudig volgen. Op de leverdag zal u 30 min op voorhand van de levering gebeld worden.

Leveringen worden altijd uitgevoerd tussen 08.00 en 17.00 uur.

Aflevering
Uw bestelling wordt door onze logistieke partner, Palletways, op een eenmalig te gebruiken pallet geleverd. Houd er rekening mee dat de pallet niet wordt meegenomen na de levering. Samen met de chauffeur wordt de levering tot aan uw drempel gebracht. De toegang tot uw locatie moet geschikt zijn voor een palletwagen, dit wordt beoordeeld door de chauffeur.

De levering vindt altijd plaats binnen de begrenzing van uw sportcomplex.

Uw pallet met bestelde producten wordt altijd zorgvuldig ingepakt met verpakkingsmateriaal.

Niet aanwezig?

Kunt u niet aanwezig zijn op de afleverdag? Geef dit dan tijdig door aan de vervoerder van Palletways. Spreek met hen een andere dag en tijdstip af voor de bezorging. Houd er rekening mee dat het opnieuw plannen van de bezorging extra kosten met zich mee kan brengen.

Vragen of opmerkingen?
Heeft u vragen of opmerkingen over de levering?

U kan ons steeds contacteren op: [email protected].

BELANGRIJK: Zorg in het geval van beschadigde goederen altijd voor foto’s en een juiste beschrijving van de situatie. Omruilen kan tot 30 dagen na uw bestelling.

 

 

Levertijd binnen 5 werkdagen
Kleine bestelhoeveelheid vanaf €350,-
Hoge marges
Flexibele betaalmethodes